Informatii despre noi. Cine suntem si cu ce va putem ajuta.

Ce e "Party Land"?

"Party Land Cluj " este cel mai mare spatiu de petreceri pentru copii, cu loc destinat parintilor, jocuri si personal calificat.

Cine suntem?

Party Land Floresti, este locatia ideala pentru organizarea petrecerilor pentru copii. Cu o suprafata de peste 180 mp disponibili pentru joaca, cu siguranta petrecerea va fi de neuitat. Spatiul destinat părinților este conceput pentru a putea urmări desfășurarea petrecerii si in acelasi timp a se distra cot la cot cu cei mici.

Copiii sunt antrenati in diverse jocuri astfel incat sa se cunoască intre ei, sa se distreze si sa danseze impreuna,iar jocurile de lumini si lasere, baloanele de sapun si zapada artificiala vor da culoare petrecerii.

Va asteptam cu drag sa ne vizitati si sa petreceti alaturi de noi cele mai frumoase momente din viata copilului Dumneavoastra!

Principiile noastre

La noi petrecerile pentru copii sunt intr-adevar pentru acestia. Parintii pot sta linistiti stiind ca distractia copiilor este garantata.

Decorul pe care il avem la aceste petreceri pentru copii este special concepul pentru a satisface nevoile de joaca a tuturor copiilor.

Mâncarea pe care o servim copiilor cu ocazia acestor petreceri este de cea mai buna calitate, astfel incat atentia lor sa fie pe joaca.

Calitatile noastre:

A
Suntem constienti de importanta diversitatii in dezvoltarea copilului dumneavoastra, jocurile noastre fiind numeroase.

B
Avem o experienta vasta in organizarea acestui tip de petreceri, ceea ce ne recomanda mai presus de toate.

C
Siguranta copiilor dumneavoastra este prioritara pentru noi, tocmai de aceea personalul nostru este extrem de bine pregatit.

© Party Land 2014, Toate drepturile rezervate!